Alles over onze internetverbindingen

Zonder een passende internetverbinding mist u klanten en dus omzet. Maar ook nieuwe kansen dienen zich razendsnel aan via internet. Een goede internetverbinding is een must. Ook voor uw onderneming. Snel en stabiel online navigeren. Dat is de kwaliteit van onze internetverbindingen. Bewezen kwaliteit. Al duizenden bedrijven ondernemen online via een internetverbinding van Xenosite.

 

Pinnen over internet

Pinnen met uw internetverbinding

Betalen uw klanten veelal via pin? Maak dan gebruik van een onze internetverbindingen. Pinnen via onze internetverbindingen gaat razendsnel. Veel sneller dan via een inbelverbinding. Nog een voordeel? Het is gratis als u nu een internetverbinding bij Xenosite afneemt. Ongeacht het aantal pintransacties.

 

Alarm over internet

Alarminstallatie

Heeft u een alarminstallatie? Nog via een aparte telefoonlijn? Internetverbindingen bij Xenosite zijn geschikt voor alarm over internet. Geschikte alarmcentrales kunnen worden gekoppeld. Geen aparte telefoonlijn meer, maar via internet. Uiteraard kunt u uw internetverbinding tegelijk benutten voor internetten, bellen, pinnen en andere applicaties.

 

WiFi voor klanten

WiFi voor uw klanten

Uw klanten binden in uw winkel. Dan mag WiFi niet meer ontbreken. Neemt u bij ons een internetverbinding af, dan kunnen uw klanten gratis gebruikmaken van WiFi. De router die u van ons ontvangt maakt WiFi eenvoudig. Doen dus. Uw klanten zullen het waarderen!

 

Gratis modem

Gratis modem en overstappen

Wij bieden u 3 internetverbindingen: Basic, Extra en Premium. Stabiele zakelijke internetverbindingen met een oplopende snelheid. Aan u de keuze, uiteraard gebaseerd op uw wensen. Een modem krijgt u van ons cadeau. Ook overstappen kost u helemaal niets. En een datalimiet kennen we niet. Dit zijn zomaar een paar voordelen die wij u bieden.

 

Zorgeloos en flexibel online ondernemen via onze internetverbindingen. Dat is wat onze duizenden klanten doen. We zijn er trots op. Ook interesse? Vergelijk, kies en bestel uw internetverbinding.

Specificaties

Downloadsnelheid tot maximaal 50 Mb/s
Uploadsnelheid tot maximaal 5 Mb/s
Verbinding ADSL (2+) of VDSL
Modem Gratis! FRITZ!Box 7490
Datalimiet Onbeperkt
PIN Gratis! Sluit uw PIN terminal kosteloos aan op onze verbinding
Alarm Gratis! Mogelijk bij gecertificeerde meldkamers
Overstappen Gratis! U kunt dit aangeven in het bestelproces
Contractduur 24 maanden (daarna maandelijks opzegbaar)

Levering

Stap 1: Aanvragen

Via onze website kunt u een Xenosite internetverbinding bestellen. Uw opdracht wordt op werkdagen voor 17:00 uur nog dezelfde dag verwerkt.

Stap 2: Bevestiging

Uiterlijk de volgende werkdag ontvangt u van ons een bevestiging van uw aanvraag. Wanneer wij vragen hebben over uw bestelling zal onze klantenservice contact met u opnemen.

Stap 3: Opleveren

Het modem zal een aantal dagen voor oplevering worden toegestuurd. In deze doos treft u een handleiding aan voor het aansluiten van het modem en de brief met de opleverdatum van uw internetverbinding.

Levertijd

De verwachte levertijd van een internetverbinding, van bestelling tot oplevering, is 7 werkdagen. Wanneer Xenosite uw verbinding kan opleveren op een bestaand analoog nummer óf uw huidige internetverbinding kan migreren, kan het zelfs nog sneller.

Tarieven

Snelheid Maandelijks Eenmalig
Basic – 8 Mb/s € 25,00 € 0,00
Extra – 20 Mb/s € 30,00 € 0,00
Premium – 50 Mb/s € 40,00 € 0,00

De prijzen die wij vermelden op onze website zijn exclusief 21% BTW.

Onze diensten

Wat is PIN of alarm over IP?

Met PIN over IP en alarm over IP heeft u geen aparte telefoonlijnen meer nodig, maar wordt er gebruik gemaakt van uw internetverbinding. U combineert verschillende diensten op één verbinding en bespaart daarmee direct in de maandelijkse kosten. Pinnen over IP is razendsnel en gegarandeerd veilig. Alarm over IP van Xenosite werkt met alle grote meldkamers en is gecertificeerd door het NCP.