Zakelijk glasvezel in Delft

Zakelijk glasvezel ook beschikbaar in Delft

De snelste digitale infrastructuur in Nederland is het glasvezelnetwerk. Een stabiel en betrouwbaar netwerk waar een up- én downloadsnelheid tot 1.000 Mb/s een zekerheid is. Zakelijk glasvezel is ook in Delft leverbaar tegen de scherpste tarieven.

Vraag direct uw offerte aan

Glasvezelspecialist in Delft

Wij zijn Xenosite, dé glasvezelspecialist voor ondernemers in Delft. Al sinds 1998 combineren wij het leveren van stabiele internetverbindingen met een uitstekende service. Dat ervaren inmiddels duizenden bedrijven. Verspreid door heel Nederland.

Bedrijventerrein Schieoevers

Begin 2014 zijn wij na een vraagbundeling begonnen met de aanleg van ons eigen zakelijk glasvezel op bedrijventerrein Schieoevers. Meer dan 25 deelnemende bedrijven op het grootste bedrijventerrein van Delft profiteren nu van supersnel internet via een non-overboekte glasvezelverbinding. Up- en downloaden met een gegarandeerde snelheid van 100 Mb/s of meer, dat wilt u toch ook?

Bedrijvenpark Ruyven

Ook op bedrijvenpark Ruyven in Delft introduceren we in 2014 ons eigen glasvezelnetwerk. Na een vraagbundeling werd al snel duidelijk dat de ondernemers daar behoefte hadden aan een snellere internetverbinding met meer capaciteit. De keuze voor glasvezel van Xenosite was zodoende snel gemaakt.

Delftechpark

Misschien wel het meest innovatieve bedrijvenpark van Delft. Ook op Delftechpark is snel en betrouwbaar glasvezelinternet van Xenosite een optie. Wanneer u een offerte aanvraagt, weet u binnen 24 uur wat de mogelijkheden zijn. Geheel vrijblijvend en zonder kleine lettertjes.

Voordelen zakelijk glasvezel

Glasvezel… heeft u daar wel eens over nagedacht? Wat stabiel internet en nog sneller werken voor uw onderneming kunnen betekenen?

  • Gegarandeerde snelheid: tot 1.000 Mb/s up- én downloaden
  • Combineer al uw diensten over één internetverbinding: telefonie, bedrijfsnetwerk, alarmtransmissie, werken in de cloud en meer!
  • Klaar voor de toekomst: uw verbinding groeit eenvoudig mee met uw organisatie
  • Veilig en betrouwbaar online zakendoen over een kwalitatief hoogstaand netwerk
  • Leverbaar in heel Nederland, dus ook in Delft!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zakelijk glasvezel in Delft? Wij bellen u graag terug. Direct inzicht krijgen in de kosten? Vraag dan vrijblijvend uw offerte aan.