Zakelijk glasvezel Apeldoorn Noord/Zuid

Sneller internetten met glasvezel in Apeldoorn Noord

Zakelijk glasvezel van Xenosite is de digitale infrastructuur van de toekomst. Het snel groeiende netwerk heeft ook uw bedrijvenpark in Apeldoorn Noord bereikt. Uw collega’s raadplegen steeds vaker en intensiever online diensten, vaak ongemerkt. Ga maar na: bestanden delen, telefonie, online back-up, pintransacties, alarmtransmissie, videoconferencing, cloud computing, thuiswerken en het gebruik van het bedrijfsnetwerk. Met de capaciteit van zakelijk glasvezel bent u klaar om deze ontwikkeling op te vangen. Internet via glasvezel betekent sneller internetten en dus efficiëntere bedrijfsvoering.

Vraag direct uw offerte aan

Apeldoorn Zuid glasvezel

Ook ondernemers op bedrijvenpark Apeldoorn Zuid kunnen innovatief zakendoen met zakelijk glasvezel. U profiteert van een supersnel én betrouwbaar netwerk, met ruim voldoende capaciteit om al uw diensten te combineren over één verbinding. In Apeldoorn is een gegarandeerde snelheid mogelijk tot 1.000 Mb/s, dat betekent tot 40x sneller internetten dan met een ADSL verbinding!

Zakelijk glasvezel in Apeldoorn

  • Gegarandeerd snel werken: tot 1.000 Mb/s up- én downloaden
  • Combineer al uw diensten over één internetverbinding: telefonie, bedrijfsnetwerk, alarmtransmissie, cloud computing en meer!
  • Klaar voor de toekomst: uw verbinding groeit eenvoudig mee met uw organisatie
  • Leverbaar op uw bedrijfspark Apeldoorn Noord en Apeldoorn Zuid

Is zakelijk glasvezel iets voor uw bedrijf? Onze experts gaan graag met u in gesprek of vraag direct een offerte aan, dan weet u binnen één werkdag wat de mogelijkheden op uw locatie zijn.