Xenosite realiseert eigen glasvezelnetwerk in Amsterdam

Glasvezel Bedrijventerrein Cornelis Douwes Amsterdam

Xenosite staat bekend om zijn stabiele en snelle internetverbindingen. Op onze website vindt u alle informatie over onze producten. Maar we doen meer, veel meer zelfs. In Amsterdam bijvoorbeeld hebben we eind vorig jaar glasvezel internet geïntroduceerd op het bedrijventerrein Cornelis Douwes, gelegen aan de westelijke IJ-oever. Meer dan 35 ondernemingen maken inmiddels dagelijks gebruik van flitsend snel internet via glasvezel.

Interesse polsen

De experts van Xenosite starten bij een glasvezelproject altijd met een zogenaamde vraagbundeling. Wij onderzoeken dan of ondernemers interesse hebben in een glasvezelaansluiting. Als een bepaald aantal ondernemers interesse heeft, wordt er overgegaan tot de investering in de aanleg van het netwerk. Graven en aansluiten dus.

Glasvezel tegen voordelig tarief

Door vraagbundeling profiteren alle deelnemende ondernemers op bedrijventerrein Cornelis Douwes van een veel voordeliger tarief. Overigens zijn wij van Xenosite bij het hele proces betrokken: van vraagbundeling tot oplevering. Uiteraard vragen wij ook frequent naar de ervaringen van onze klanten. ‘Nooit meer wachten op bestanden’ en ‘Eindelijk betaalbaar glasvezel’ horen we dan vaak. We zijn er blij mee!

Specificaties glasvezelnetwerk bedrijventerrein Cornelis Douwes

  • Iedere ondernemer heeft 100 Mb/s glasvezel.
  • Inmiddels zijn er al meer dan 35 bedrijven aangesloten.
  • Doorlooptijd van het gehele project was 5 maanden.
  • Een nieuwe (individuele) aansluiting heeft nu een doorlooptijd van ongeveer 12 weken.

Is uw bedrijf gevestigd op het bedrijventerrein Cornelis Douwes en wilt u overstappen op ons glasvezelnetwerk?
Wij bellen u graag om de mogelijkheden te bespreken.