Voiceworks neemt Xenosite over

Ieder kwartaal beginnen we met goed nieuws, deze keer ook! Wij zijn zeer verheugd om te mogen delen dat Voiceworks Xenosite heeft overgenomen. Xenosite heeft een ijzersterke positie als het gaat om breedbandverbindingen en VoIP. Partners vragen steeds vaker om mobiel en hosted telefonie.
Met de overname door Voiceworks wordt het Xenosite DNA versterkt. Met een eigen ontwikkelteam en de juiste ingrediƫnten zoals mobiel en hosted telefonie, zijn we blij en stiekem ook een beetje trots dat Voiceworks ons heeft gekozen als onderdeel van hun buy en build strategie. Met deze strategie zorgt Voiceworks en Xenosite er samen voor toekomstbestendig te blijven en de concurrentiepositie verder te verstevigen als onafhankelijke aanbieder.

Groot, onafhankelijk en eigenwijs
Met de overname is Voiceworks de grootste onafhankelijke telecom- en breedbandleverancier voor de zakelijke markt. Dankzij dit volume is ook Xenosite in de toekomst in staat om de juiste producten tegen het juiste tarief aan te bieden aan haar partners.

Door een eigen visie hebben zowel Xenosite als Voiceworks laten zien dat de zakelijke markt meer verdient dan standaard producten en traditionele oplossingen. Samen met onze partners maken we telecom weer leuk en partners noodzakelijk!

Xenosite blijft opereren onder eigen label en onze eigen medewerkers en management blijven werkzaam op de bestaande locaties. Wat dat betreft verandert er dus niets en brengt deze samenwerking voor u alleen maar voordelen met zich mee.

Over Voiceworks
Voiceworks, opgericht in 2005, maakt zakelijke telefonie makkelijker en transparanter. Het bedrijf heeft een stabiel en innovatief communicatieplatform ontwikkeld. Hierdoor is het beheer van het netwerk van A tot en met Z in handen van Voiceworks en is de kwaliteit gegarandeerd. Met dit eigen netwerk, meerdere gekoppelde datacenters en vooruitstrevende ICT-technieken levert Voiceworks professionele en innovatieve mobiele-, telefonie-, UC-, cloud- en datadiensten. Voiceworks integreert het vaste en mobiele netwerk, waardoor eindgebruikers meer gebruikersgemak krijgen. Voiceworks levert groothandeloplossingen inclusief ondersteuning aan onder andere PBX- installateurs, ICT-partners, CPS, ISP en ASP.

Vragen?
Heeft u vragen over deze acquisitie? Neem dan contact op met uw accountmanager.