Training “Vraagbundelen glasvezel op Bedrijvenparken” beschikbaar op Academy

Partners van Xenosite hebben toegang tot het uitgebreide aanbod van de Voiceworks Academy. Dit zorgt ervoor dat er steeds meer kennis en kunde voorhanden is, om nog beter je klanten te kunnen bedienen. De laatste toevoeging aan het aanbod is de training “Vraagbundelen glasvezel op Bedrijvenparken”.

Het komt soms voor dat er nog geen glasvezel is aangelegd op een bedrijventerrein. Dit biedt natuurlijk enorme commerciële kansen. Maar hoe benut je die kansen nou optimaal? Hoe zorg je ervoor dat je het gehele bedrijventerrein meeneemt in een glasvezelaanvraag, en hoe zorg je ervoor dat ze glasvezel bij jou afnemen? Het antwoord op al deze vragen – en meer! – wordt gegeven in onze nieuwe training “Vraagbundelen”.

Tijdens de training leer je middels een stappenplan hoe je een dergelijke aanvraag tot een goed einde kunt brengen. Je leert o.a. een plan van aanpak schrijven, een goede strategie formuleren, welke voordelen je voor je klant kunt behalen en je leert omgaan met bezwaren. De training is gericht op iedereen die in een commerciële rol werkzaam is en dergelijke trajecten (regelmatig) tegenkomt. Daarom zal deze training maandelijks gepland gaan worden.

Wil je meer weten of je inschrijven? Bezoek dan de website van de Voiceworks Academy.

Datum

5 juni 2018, 13.30 – 16.00 uur
3 juli 2018, 13.30 – 16.00 uur
7 augustus 2018, 13.30 – 16.00 uur

Trainer

Henk Slabbekoorn

Locatie

Oplagestraat 1, Almere