Over onze pakketten

Internetten én bellen, dat is de basis van Xenosite totaalpakketten. U kunt kiezen uit 3 pakketten: Easy, Unlimited en XL. Flexibele en stabiele totaaloplossingen voor u als ondernemer. Goedkoop en u ontvangt maar één factuur. Onze persoonlijke service is en blijft gratis. Kan het efficiënter?

Bellen en internet biedt veel mogelijkheden! Met onze totaalpakketten beschikt u over een zakelijke internet aansluiting, diverse telefoonlijnen, PIN en Alarm over IP. Zelfs downloaden en uploaden tot 100 Mb/s is mogelijk.

 

WiFi voor klanten

Internet

Razendsnel en betrouwbaar internetten tot 100 Mb/s. Zonder beperkingen, want een datalimiet kennen we niet. Kiest u voor een totaalpakket van Xenosite? Dan kunt u uw klanten ook nog eens gratis WiFi aanbieden!

 

Bellen

Bellen

Doen wat het moet doen. Dat is Telefonie van Xenosite. Standaard opgenomen in onze totaalpakketten. Wat u krijgt is telefonie over internet. Ook wel VoIP genoemd. Uw voordelen? Locatie onafhankelijk bellen, eenvoudig opschalen, maar VoIP is ook veel goedkoper (40% goedkoper dan via KPN!) en eenvoudig te integreren binnen bestaande (klant)systemen.

 

Pinnen over internet

Pinnen met uw internetverbinding

Betalen uw klanten veelal via PIN? Maak dan gebruik van een onze internetverbindingen. Pinnen via onze internetverbindingen gaat razendsnel. Veel sneller dan via een inbelverbinding. Nog een voordeel? Het is gratis als u nu een internetverbinding bij Xenosite afneemt. Ongeacht het aantal pintransacties.

 

Alarm over internet

Alarminstallatie

Bij een totaalpakket van Xenosite heeft u geen aparte telefoonlijn meer nodig voor uw alarmsysteem. Sluit eenvoudig uw alarmsysteem aan met alarm over internet. Uiteraard kunt u uw verbinding tegelijk benutten voor internetten, bellen, pinnen en andere applicaties. Wij zijn gecertificeerd door het NCP voor alarmoverdracht. Een veilig gevoel.

 

Gratis modem

Gratis modem en overstappen

Wij bieden u drie stabiele totaalpakketten met een oplopende snelheid en meerdere telefoonlijnen. Aan u de keuze, uiteraard gebaseerd op uw wensen! Maar we maken het u aantrekkelijk: u kunt uw huidige telefoonnummers behouden en een modem en firewall krijgt u van ons cadeau, geheel kosteloos! Ook overstappen kost u helemaal niets. Dit zijn zomaar een paar voordelen die wij u bieden.

 

Kiest u, net als duizenden andere ondernemers, voor onze voordelige totaaloplossing?
Vergelijk, kies en bestel dan nu het pakket dat past bij uw bedrijf!

Specificaties

Downloadsnelheid Tot maximaal 100 Mb/s
Uploadsnelheid Tot maximaal 100 Mb/s
Verbinding ADSL (2+), VDSL of Glasvezel
Modem Gratis! FRITZ!Box 7490 (bij Totaalpakket Easy en Unlimited)
Media converter Gratis! Genexis FiberXport® OCG-218m (bij Totaalpakket XL)
Datalimiet Onbeperkt
PIN Gratis! Sluit uw PIN terminal kosteloos aan op onze verbinding
Alarm Gratis! Mogelijk bij gecertificeerde meldkamers
Overstappen Gratis! U kunt dit aangeven in het bestelproces
Contractduur 24 maanden (daarna maandelijks opzegbaar)

Levering

Het leveren en installeren van onze totaalpakketten is eenvoudig. Binnen een kort tijdsbestek (gemiddeld 7 werkdagen) profiteert u ook van een snelle en stabiele internet- en telefoonverbinding. Hieronder vindt u ons duidelijke stappenplan.
Uiteraard ontvangt u van ons alle informatie om uw internetverbinding zelf te installeren. Onze klantenservice is altijd dichtbij. Laat u het liever aan een expert over? Ook dat kan. Voor slechts € 99,- installeert onze monteur uw pakket. Kan het gemakkelijker?

Stap 1: Bestellen

Via onze website kunt u het gewenste totaalpakket bestellen. Uw bestelling wordt op werkdagen voor 17:00 uur nog dezelfde dag verwerkt.

Stap 2: Bevestigen

Uiterlijk de volgende werkdag ontvangt u van ons een brief per reguliere post waarin wij uw aanvraag bevestigen. Wanneer wij vragen hebben over uw bestelling zal onze klantenservice contact met u opnemen.

Stap 3: Opleveren

Het modem zal een aantal dagen voor oplevering worden toegestuurd. In deze doos treft u een handleiding aan voor het aansluiten van het modem en de brief met de opleverdatum van uw internetverbinding.

Levertijd

De verwachte levertijd van een totaalpakket, van bestelling tot oplevering, is 7 werkdagen. Wanneer Xenosite uw verbinding kan opleveren op een bestaand analoog nummer óf uw huidige internetverbinding kan migreren, kan het zelfs nog sneller.

Tarieven

Totaalpakket Maandelijks Eenmalig
Easy € 35,00 € 0,00
Unlimited € 50,00 € 0,00
XL € 60,00 € 0,00

De prijzen die wij vermelden op onze website zijn exclusief 21% BTW.
 

Gesprekstarieven binnen Nederland

Bellen naar vaste nummers € 0,0195
Bellen naar mobiele nummers € 0,0990
Bellen naar andere Xenosite klanten Gratis!
Starttarief € 0,0550

Download het volledige overzicht van gesprekstarieven (PDF)

Veelgestelde vragen

Heeft u nog een aanvullende vraag over onze totaalpakketten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
Bel ons op: 0511 – 481670, wij helpen u graag!

Installatie & instellingen

Onze diensten

Wat is PIN of alarm over IP?

Met PIN over IP en alarm over IP heeft u geen aparte telefoonlijnen meer nodig, maar wordt er gebruik gemaakt van uw internetverbinding. U combineert verschillende diensten op één verbinding en bespaart daarmee direct in de maandelijkse kosten. Pinnen over IP is razendsnel en gegarandeerd veilig. Alarm over IP van Xenosite werkt met alle grote meldkamers en is gecertificeerd door het NCP.