Ons verhaal

Xenosite is dé provider op het gebied van internettoegang, PIN, alarm, VoIP, hosting en VPN oplossingen. Dankzij heldere afspraken en een goede service maakt Xenosite jaarlijks een gezonde groei door.

Over Xenosite

Xenosite is opgericht in 1998. De sleutel tot succes ligt in het samenwerken met de klant om tot optimale oplossingen te komen. Oplossingen die gebaseerd zijn op de beste producten, de beste ondersteuning en de beste diensten die technisch mogelijk zijn. Met altijd heldere afspraken en een concurrerende prijs. Xenosite is gevestigd in Drachten en is landelijk voor duizenden tevreden klanten actief.

Investeren

Xenosite investeert voortdurend in haar netwerk en verbindingen. Wij leveren hoge nationale en internationale connectiviteit via de Amsterdam Internet Exchange (AMS ix) en via wereldwijde overeenkomsten voor de afwikkeling van verkeer. Daarom kan Xenosite u de meest krachtige internetverbindingen leveren.

Helder

Nex Wij houden van helderheid. Onze medewerkers bieden uw bedrijf passende oplossingen. Wij hebben geen kleine lettertjes en we komen onze afspraken na. Geen verrassingen achteraf. Gedreven professionals dus, met de focus op sublieme kwaliteit. Dat is Xenosite.

Nex

Een nieuw gezicht bij Xenosite. Nex is onze digitale handyman. Hij staat symbool voor onze organisatie: u helpen om de beste internet- en netwerkoplossing voor uw bedrijf te kiezen. Met een vriendelijke lach en bewezen technische kennis en kunde.