Ondernemers in Delft binnenkort op glasvezel

Glasvezel Bedrijventerrein Schieoevers Delft

Glasvezel biedt ondernemers veel voordelen. Flitsend snel internet, up- en downloaden tot maximaal 100 Mb/s is momenteel voor veel bedrijven een must. Ook de ondernemers op het bedrijventerrein Schieoevers in Delft ervaren dit jaar de kracht van glasvezel. Samen met de Bedrijven Kring Schieoevers (BKS) heeft Xenosite een vraagbundeling geïnitieerd. Het benodigde aantal bedrijven om glasvezel rendabel aan te leggen was snel bereikt.

Glasvezel is toekomstvast

De BKS is continu bezig met het verbeteren van het bedrijventerrein. Eén van de wensen was om initiatieven te ontplooien om glasvezel beschikbaar te laten maken c.q. aan te laten leggen op het bedrijventerrein. Het doel? Dat deelnemende bedrijven makkelijker hun processen kunnen inrichten over de digitale snelweg en klaar zijn voor nieuwe en toekomstige technieken en toepassingen. Toekomstvast internet dus. Stabiel en razendsnel.

Wie volgt?

Voor het proces rondom glasvezel op het bedrijventerrein Schieoevers in Delft zijn de experts van Xenosite benaderd. Nadat het benodigd aantal bedrijven was bereikt en de formaliteiten waren geregeld, is er in januari 2014 begonnen met graven. Nog dit jaar zullen meer dan 25 deelnemende bedrijven kunnen werken met een stabiele glasvezelverbinding. De ervaring leert dat als de verbinding er eenmaal ligt, nog meer bedrijven zullen overstappen op internet via glasvezel.

Specificaties glasvezelnetwerk bedrijventerrein Schieoevers

  • Start graafwerkzaamheden: januari 2014.
  • Meer dan 25 deelnemende bedrijven.
  • Elke ondernemer krijgt van Xenosite een 100 Mb/s non-overboekte glasvezel verbinding.

Is uw bedrijf gevestigd op het bedrijventerrein Schieoevers in Delft en wilt u ook profiteren van ons gunstige glasvezeltarief?
Wij bellen u graag om de mogelijkheden te bespreken.