Nieuwe dienst Hybrid Fiber Coax beschikbaar

HFC - Hybrid fiber coax

Xenosite profileert zich graag als dé zakelijke provider op het gebied van internettoegang. Aan het online dienstenpakket is nu een nieuwe variant toegevoegd:
HFC, oftewel Hybrid Fiber Coax. Vanaf heden kunnen wij in een landelijk verzorgingsgebied over een netwerk waarbij zowel glasvezel als coax gebruikt wordt symmetrische bandbreedtes over DOCSIS (kabel) leveren.

Xenosite HFC is verkrijgbaar in synchrone bandbreedtes van
4 Mb/s, 10 Mb/s, 20 Mb/s, 30 Mb/s en 40 Mb/s. Doordat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid is HFC een prima alternatief op glasvezel.

Mogelijkheden Hybrid Fiber Coax

Een HFC-verbinding is mede door de niet-overboekte lijn uitermate geschikt om uw vestiging te koppelen met leveranciers, klanten of medewerkers. Dat betekent voor u: bestanden en informatie uitwisselen op gegarandeerde snelheid! Uiteraard worden diensten als PIN en alarm over internet ook ondersteund.
HFC is binnenkort beschikbaar in onze Order Tool. Zo kunt u eenvoudig de beschikbaarheid controleren en een offerte aanvragen. Wilt u nu alvast meer informatie? Bel dan gerust met onze verkoopafdeling: 0511 820236.