Reseller

Als reseller van Xenosite kunt u op ons rekenen. Met onze mensen, kennis en resources ondersteunen wij u graag. Wij bieden uw organisatie een professioneel scala aan diensten.

Het resellerprogramma

Als onafhankelijk aanbieder van infrastructuur werkt Xenosite nauw samen met gerenommeerde partijen met expertise in specifieke marktsegmenten of branches.

Als reseller van Xenosite kunt u ons landelijk dekkende netwerk en bijbehorende diensten eenvoudig opnemen in uw leveringspakket. Xenosite resellers hebben daarnaast de mogelijkheid om – tegen zeer scherpe tarieven – grotere aantallen DSL lijnen in te kopen bij Xenosite. Door onze diensten aan uw eigen producten toe te voegen, kunt u uw klanten onderscheidende maatwerkoplossingen bieden. Hierdoor bent u in staat uw rendement verder te verhogen.

Bij de samenwerking biedt het Xenosite resellerprogramma u alle commerciële, technische en operationele ondersteuning die nodig is voor groei op lange termijn. Bovendien houdt Xenosite rekening met uw bedrijfsvisie en behoeften. Op basis daarvan willen wij graag met u en uw bedrijf samenwerken, zonder enige verplichting.

White label

Een reseller is zelf verantwoordelijk voor de eerstelijns support en facturering aan haar klanten. De diensten van Xenosite kunnen in dit geval geheel ‘white label’ worden verkocht.

Alles in eigen (online) beheer met XOMS

Als partner van Xenosite kunt u gebruikmaken van ons online ordersysteem XOMS.
Dit is de plek waar u bestellingen plaatst, intelligente postcode checks uitvoert, uw klanten kunt managen en factuur kan inzien. Wanneer u dat wilt, want XOMS is als online dienst altijd toegankelijk via internet. Zo houdt u alles in eigen beheer, zonder tussenkomst van onze medewerkers.
 
XOMS
 
Enkele mogelijkheden van XOMS:

  • Real time ordering
  • Modem uitlezen (portcheck)
  • Via XML gesprekskosten ophalen per klant
  • Per klant een eigen tariefplan
  • Overzichtelijke verzamelfactuur in Excel (CSV)

Reseller worden?

Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij vertellen u graag wat we voor elkaar kunnen betekenen.