Zakelijk ADSL

Zakelijk ADSL

Met zakelijk ADSL van Xenosite kunt u onbezorgd gebruikmaken van snel en veilig internet. U kiest zelf de snelheid die bij uw organisatie past. Als uw organisatie verandert, verandert uw ADSL verbinding gewoon mee. Zelfs een VPN behoort tot de mogelijkheden. Zowel up- als downgraden is geheel kosteloos.

VPN

Werken, op welke locatie u dat wilt. Wij realiseren koppelingen tussen vestigingen. Een goede manier om dit te realiseren is via een VPN. Zo heeft u altijd verbinding met uw interne netwerk.

Alarm over IP

Xenosite heeft de grootste meldkamers in Nederland aangesloten op het netwerk. Door de NCP certificering van Xenosite wordt de Alarm dienst van zakelijk ADSL ondersteund door het Verbond van Verzekeraars.

PIN over IP

Uw pinterminal is, via een zakelijke ADSL verbinding van Xenosite, direct aangesloten op het netwerk van Equens. Daar worden al uw transacties, PIN, Chipknip én Creditcard verwerkt. Meerdere terminals zijn probleemloos aan te sluiten. Transacties zijn snel, binnen enkele seconden, afgerond. Daarnaast betaalt u geen kosten per transactie.

Zakelijk ADSL van Xenosite is geschikt voor de toekomst, zoals de nieuwe chiptechnologie EMV. Net zoals Alarm over IP, is PIN over IP geheel kosteloos.

Mogelijkheden zakelijk ADSL op een rij

  • Veilig en stabiel internetten
  • Mail en surfen, middelzware bestanden
  • VPN opzetten
  • Eenvoudig upgraden
  • Geschikt voor PIN en Alarm

Zorgeloos en flexibel online ondernemen. Via onze zakelijke internetverbindingen. Dat is wat duizenden klanten van ons doen. We zijn er trots op. Ook interesse? Bestel nu uw Business ADSL internetverbinding.

Specificaties

Techniek ADSL2+
Modem Keuze uit o.a. Draytek, FRITZ!Box en Cisco
Aantal IP adressen Standaard 1 (DHCP), tot 32 mogelijk
PIN Geschikt voor PIN over IP
Alarm Geschikt voor Alarm over IP

Levering ADSL

Stap 1: Aanvragen

Via onze website kunt u een ADSL internetverbinding aanvragen. Uw opdracht wordt op werkdagen voor 17:00 uur nog dezelfde dag verwerkt.

Stap 2: Bevestiging

Uiterlijk de volgende werkdag ontvangt u van ons een brief per reguliere post waarin wij uw aanvraag bevestigen. Wanneer wij vragen hebben over uw bestelling, zal onze klantenservice contact met u opnemen.

Stap 3: Opleverbrief + modem

Als u een modem / router heeft gekozen tijdens de bestelling, zal deze een aantal dagen van te voren worden toegestuurd. In deze doos treft u een handleiding aan voor het aansluiten van het modem en de brief wanneer het ADSL signaal wordt opgeleverd. Heeft u geen modem / router besteld, dan ontvangt u van een brief met daarin de opleverdatum.

Levertijd

Wanneer Xenosite het ADSL signaal kan opleveren op een bestaand analoog nummer óf uw huidige internetverbinding kan migreren, bedraagt de levertijd slechts 5 tot 10 werkdagen. In andere gevallen bedraagt dit 10 tot 15 werkdagen.

Tarieven zakelijk ADSL

Snelheid Maandelijks
2 Mb/s € 25,00
4 Mb/s € 25,00
8 Mb/s € 25,00
12 Mb/s € 30,00
16 Mb/s € 30,00
20 Mb/s € 30,00

Extra opties

IP subnet – 8 stuks € 3,00 per maand
IP subnet – 16 stuks € 5,00 per maand
IP subnet – 32 stuks € 12,00 per maand
Installatie door monteur € 99,00
PIN over IP Gratis!
Alarm over IP Gratis!

De prijzen die wij vermelden op onze website zijn exclusief 21% BTW.