Internetverbindingen

De internetverbindingen van Xenosite zijn er voor iedere organisatie. Van eenmanszaak tot een grote onderneming. Xenosite biedt u een viertal soorten internetverbindingen. Stabiel, veilig en razendsnel is de norm. Welke internetverbinding kiest u?

Met ADSL van Xenosite beschikt u over een betrouwbare en veilige internetoplossing. Voor een vast bedrag per maand beschikt u over internet, PIN, alarm en e-mail. ADSL van Xenosite is kiezen voor stabiel, professioneel en betrouwbaar internet. Zonder datalimiet, maar wel met heldere garanties.

VDSL is de snellere opvolger van ADSL. VDSL wordt vaak gezien als een opstap naar glasvezel. U wilt graag een snelle en betrouwbare internetverbinding, maar zakelijk glasvezel is bij u nog niet beschikbaar.
Onze oplossing: VDSL. Met snelheden tot maar liefst 50 Mb/s. Durft u het aan?

Met SDSL zijn de down- en upstream gelijk. Een betrouwbare en professionele internetoplossing. Maar er is meer: u bepaalt zelf in hoeverre u de snelheid op het SDSL netwerk deelt met andere gebruikers. Uiteraard is exclusiviteit mogelijk!

Ethernet over Koper biedt synchrone snelheden tot 20 Mb/s. Even snel bestanden ontvangen en verzenden. Wij bundelen koperlijnen en benutten hoogwaardige apparatuur optimaal. Hiermee is Ethernet over Koper een aantrekkelijke oplossing voor een toekomstvaste connectie en hét alternatief voor glasvezel.