Zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel van Xenosite maakt een koppeling van een point-to-point verbinding op ethernet VLAN circuits en het Xenosite edge netwerk. De glasvezeldienst wordt aangesloten op de locatie van de klant en is inclusief een Network Termination Unit (NTU). Deze NTU zorgt voor de connectie van de klantlocatie met het Xenosite netwerk. De NTU is aangesloten op het ethernet op basis van een single optical fiber.

Voordelen

  • Uptime van zakelijk glasvezel is 99,9%
  • Snelheid is ‘onbeperkt’ en gegarandeerd: ook meer dan 1 Gb/s is mogelijk!
  • Alle diensten combineren over één lijn
  • Tot 64 IP adressen mogelijk
  • Klaar voor werken in de cloud

Mogelijkheden zakelijk glasvezel

Dankzij zakelijk glasvezel van Xenosite kunt u alle diensten combineren over één lijn. Of het nu gaat om Alarm over IP, PIN over IP, het koppelen van vestigingen, meer bandbreedte of een hoge uptime: Xenosite glasvezel biedt het allemaal. Daarnaast is een glasvezelverbinding uitermate geschikt voor VoIP.

Overal leverbaar

Zakelijk glasvezel van Xenosite is overal in Nederland beschikbaar tegen scherpe tarieven. Via onze postcode check kunt u de tarieven opvragen. Wanneer het eenmalige aansluittarief onbekend is, rekenen we graag uit tegen welk tarief wij glasvezel voor uw locatie aansluiten.

Altijd conform uw behoefte

Zakelijk glasvezel is leverbaar in verschillende bandbreedtes en is altijd synchroon. Afhankelijk van uw wensen levert Xenosite glasvezelverbindingen van 10 Mb/s om 10 Mb/s tot en met 1 Gb/s om 1 Gb/s. Naast snelheid is betrouwbaarheid van groot belang. Xenosite is niet voor niets één van de grootste leveranciers van zakelijk glasvezel. Dagelijks sluiten we bedrijven aan op het supersnelle glasvezelnetwerk.

Standaard topsnelheid

Standaard levert Xenosite een glasvezelverbinding die tot 1 Gb/s gebruikt kan worden. Op de glasvezelverbinding levert Xenosite diverse bandbreedtes. Door deze techniek kunt u bij Xenosite op één verbinding meerdere bandbreedtes bestellen. Bijvoorbeeld 10 Mb voor internetgebruik, 4 Mb voor VPN en 2 Mb voor VoIP.
Doordat de bandbreedtes van elkaar zijn gescheiden (als een snelweg met doorgetrokken streep), is de bandbreedte te allen tijde volledig beschikbaar.

Bestellen?

Vraag een scherpe offerte aan in onze postcode check. Na uw akkoord zetten we de bestelling direct in gang. Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Apparatuur

Xenosite staat bekend om degelijke hardware, stabiele diensten en een zakelijk georiënteerde en dus vriendelijke organisatie.

Wij leveren standaard een NTU (Network Termination Unit) bij iedere glasvezel verbinding. Deze NTU is feitelijk een Ethernet in- en uitgang. Het aansluiten van een computer en het ingeven van de juiste IP informatie is voldoende om internet toegang te verkrijgen. Wij adviseren echter om professionele apparatuur, zoals een Cisco router of firewall, aan te sluiten op de NTU.

NTU

De NTU die we leveren is een Alcatel Lucent OS6250-8M. Afhankelijk van de samenstelling van de glasvezellijn worden één of meerdere poorten gebruikt.

Router

Afhankelijk van uw wensen en ICT ervaring levert Xenosite een Cisco 1921K9 als router achter de NTU.

Specificaties zakelijk glasvezel

Network Termination Unit Alcatel Lucent OS6250-8M
Managed router (optioneel) Cisco 1921 Integrated Services Router
Aantal IP adressen Standaard 4, tot 64 mogelijk

 

Tarieven

De tarieven van zakelijk glasvezel zijn afhankelijk van uw locatie. Wij leveren zakelijk glasvezel al vanaf € 209,- per maand.
Benieuwd naar de tarieven op uw locatie? Onze postcode check geeft u direct inzicht in de kosten voor uw aansluiting voor zakelijk glasvezel.