SME Fiber

SME Fiber

SME Fiber is beschikbaar op locaties waar glasvezel proactief wordt uitgerold. Xenosite SME fiber bestaat uit een bepaalde hoeveelheid bandbreedte (internet access), een optionele service level agreement, één IP adres (DHCP) en een modem/router.

Mogelijkheden

Xenosite SME Fiber is een product dat perfect geschikt is voor thuis- en klein zakelijk gebruik, maar ook het MKB kan profiteren van SME Fiber. Met SME Fiber is veel mogelijk. Van Alarm en PIN over IP tot het koppelen van vestigingen (VPN). Wel kan veelgebruik leiden tot een iets tragere verbinding (overboeking 1:5).

SME Fiber of zakelijk glasvezel?

Xenosite levert haar glasvezelverbindingen hoofdzakelijk op industrieterreinen. Om ook te leveren op locaties waar glasvezel proactief uitgerold wordt, biedt Xenosite voor klein zakelijk gebruik SME Fiber aan. Het verschil tussen SME Fiber en zakelijk glasvezel is aanzienlijk:

  • Zakelijk glasvezel is leverbaar tot een snelheid van 1 Gb/s in heel Nederland.
  • De verbinding bij SME Fiber is overboekt.
  • Meerdere VLAN’s en een IP subnet zijn alleen mogelijk bij zakelijk glasvezel.
  • SME Fiber is er voor thuiskantoren en retail: minimaal dataverbruik en voor eenvoudige diensten als PIN en alarm.

Wilt u met een expert sparren over welke verbinding geschikt is voor uw bedrijf? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestellen?

Met onze postcode check ziet u direct of SME Fiber op uw locatie leverbaar is. Bestellen kunt u daarna eenvoudig en online zelf doen.

Levering

De beschikbaarheid van SME Fiber is afhankelijk van de geografische locatie en wordt continue uitgebreid. Afhankelijk van de manier van leveren wordt SME Fiber binnen gemiddeld 7 werkdagen opgeleverd. Aan de levertijd kan geen garantie worden gegeven. Voor de levertijd is Xenosite afhankelijk van meerdere factoren. Via onze postcode check kunt u nagaan of SME Fiber voor u beschikbaar is.

Tarieven

Snelheid Maandelijks Eenmalig
50 Mb/s / 50 Mb/s € 40,00 € 0,00
100 Mb/s / 100 Mb/s € 50,00 € 0,00

Extra opties

IP subnet – 8 stuks € 3,00 per maand
IP subnet – 16 stuks € 5,00 per maand
IP subnet – 32 stuks € 12,00 per maand
Installatie door monteur € 99,00
PIN over IP Gratis!
Alarm over IP Gratis!
Media converter Gratis!
Router € 99,00 eenmalig

De prijzen die wij vermelden op onze website zijn exclusief 21% BTW.