Dealer

Als dealer van Xenosite geeft u advies aan uw klanten en adviseert u Xenosite als leverancier. Uiteraard ontvangt u een passende vergoeding voor uw verkoopinspanningen.

De tools

Succesvolle dealers zijn belangrijk voor Xenosite. Daarom heeft Xenosite een aantal tools tot haar beschikking om dealers op weg te helpen. De belangrijkste zijn de postcode check en de marketingsupport.

Intelligente postcode check

Vrijwel alle diensten van Xenosite zijn onderhevig aan een fysieke locatie. Daarom beschikt Xenosite over intelligente en complete postcode check. Binnen een klik zien uw bezoekers alle mogelijkheden. Van ADSL tot glasvezel. Dealers kunnen het postcode script desgewenst eenvoudig zelf op hun website implementeren.

Marketingsupport

Een leuke actie of een groot klantenbestand benaderen? Xenosite financiert uw project! Als dealer kunt u rekenen op professionele ondersteuning bij het opzetten van acties. Ook kunnen we exclusieve deals maken, bijvoorbeeld:

  • een gratis modem,
  • een gratis installatie of
  • de eerste 3 maanden 50% korting

Xenosite kan bij de implementatie haar bestelformulieren qua kleurstelling aanpassen aan uw huisstijl. Ook uw logo kan worden opgenomen.

Passende vergoedingen

Xenosite levert haar diensten op hoogstaand niveau. Stabiliteit, eenvoud en snelheid zijn daarbij de kernwoorden. Wanneer u als dealer een klant aanbrengt dan waarderen wij dat. Dit resulteert zich in een uitbetaling van een percentage van de behaalde omzet.

Alles in eigen (online) beheer met XOMS

Als partner van Xenosite kunt u gebruikmaken van ons online ordersysteem XOMS.
Dit is de plek waar u bestellingen plaatst, intelligente postcode checks uitvoert, uw klanten kunt managen en factuur kan inzien. Wanneer u dat wilt, want XOMS is als online dienst altijd toegankelijk via internet. Zo houdt u alles in eigen beheer, zonder tussenkomst van onze medewerkers.
 
XOMS
 
Enkele mogelijkheden van XOMS:

  • Real time ordering
  • Modem uitlezen (portcheck)
  • Via XML gesprekskosten ophalen per klant
  • Per klant een eigen tariefplan
  • Overzichtelijke verzamelfactuur in Excel (CSV)

Dealer worden?

Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij vertellen u graag wat we voor elkaar kunnen betekenen.