Zakelijk glasvezel, de toekomst!

Terug naar de vergelijking
Zakelijk glasvezel
 • Supersnel en innovatief zakendoen
 • Gegarandeerde snelheid tot 1.000 Mb/s
 • Klaar voor werken in de cloud en bedrijfsnetwerk
Gegarandeerd!
1000 Mb/s
download
1000 Mb/s
upload
Deze maand al 27x besteld!
Offerte aanvragen

Onbegrensde mogelijkheden met zakelijk glasvezel

Ons specialisme en heel populair: zakelijk glasvezel met snelheden oplopend tot 1.000 Mb/s. U heeft letterlijk alle troeven in handen. Ga maar na: internet, telefonie, online back-up, pintransacties, alarmtransmissie, videoconferencing, cloud computing, het nieuwe werken en VPN. Alles is mogelijk, snelheid en capaciteit vormen geen beperking meer. Maar… niet iedere onderneming is gelijk. Xenosite helpt.

Internet via zakelijk glasvezel kan bij Xenosite met een snelheid vanaf 10 Mb/s, oplopend tot een maximum van 1.000 Mb/s. Flitsend snel internet dus! Stabiel en voor heel veel toepassingen geschikt. Onze experts bepalen – samen met u – de beste keuze voor uw bedrijf. Maatwerk. Vervolgens begeleiden wij het gehele traject: van planning en graafwerkzaamheden tot de definitieve oplevering van uw glasvezelverbinding. Efficiënt en vakkundig!

Waarom kiest u voor zakelijk glasvezel?

 • gegarandeerde snelheid vanaf 10 Mb/s, oplopend tot 1.000 Mb/s!
 • flitsend snel werken: even snel uploaden als downloaden
 • leverbaar in heel Nederland
 • maatwerk invulling
 • koppelen aan bedrijfsnetwerk
 • eenvoudig opschalen: klaar voor de groei van uw bedrijf
 • gratis klantenservice

Overal leverbaar

Zakelijk glasvezel van Xenosite is overal in Nederland beschikbaar tegen scherpe tarieven. Wanneer u een offerte aanvraagt, weet u binnen één werkdag wat de mogelijkheden zijn bij u op locatie.

Zorgeloos en flexibel online ondernemen. Dat is wat onze klanten doen. We zijn er trots op. Zorg dat u klaar bent voor de toekomst, kies voor de zekerheid en betrouwbaarheid van zakelijk glasvezel.

Specificaties

Downloadsnelheid Tot 1.000 Mb/s, gegarandeerd
Uploadsnelheid Tot 1.000 Mb/s, gegarandeerd
Verbinding Glasvezel
Datalimiet Onbeperkt
Managed router Cisco 1921 Integrated Services Router (optioneel)
Aantal IP adressen Standaard 4, maximaal 64 mogelijk
NTU Alcatel Lucent OS6250-8M
PIN Gratis! Sluit uw PIN terminal kosteloos aan op onze verbinding
Alarm Gratis! Mogelijk bij gecertificeerde meldkamers

Levering

Xenosite levert haar diensten altijd op topniveau en zal altijd een perfect en optimaal werkende verbinding afleveren. Voor de levering van glasvezel werken alle monteurs van Xenosite met het volgende stappenplan:

Stap 1: Voorbereiding

Nadat Xenosite de opdracht voor het leveren van uw glasvezel aansluiting heeft geaccepteerd, ontvangt u binnen 21 dagen een geplande leverdatum van uw glasvezelaansluiting. Xenosite stelt deze datum vast aan de hand van de complexiteit van het uit te voeren werk en de afstand die er gegraven moet worden. Om deze twee zaken te meten, voert een aannemer een vooropname uit.

Stap 2: Werkvoorbereiding

Als de situatie in uw bedrijfspand en op uw terrein duidelijk is, kan ook de rest van de route bepaald worden. De aannemer stelt hiervoor een netwerkplan op. In dit plan tekent hij onder meer het te graven tracé. Het netwerkplan dient als leidraad voor het aanvragen van de nodige vergunningen bij diverse instanties.

Stap 3: Uitvoering

Van de civiele werkzaamheden zult u weinig merken, omdat ze plaatsvinden tussen het centrale glasvezel knooppunt en uw bedrijfspand.

Stap 4: De afronding

Als de buizen gelegd zijn, worden ze gevuld met de glasvezelkabel. De aannemer blaast de glasvezel met hoge druk door de buis tot binnen uw pand. Hij maakt voor deze werkzaamheden een afspraak met u. Hierna wordt de nieuwe aansluiting uitvoerig getest op snelheid en andere specificaties. Mocht er onverhoopt blijken dat de prestaties minder zijn dan wat er is overeengekomen, dan volgen herstelwerkzaamheden.

Stap 5: Afmonteren

De laatste fase is het afmonteren van de glasvezelkabel. Dit gebeurt direct na de aanleg van de kabel of de aannemer maakt hiervoor een nieuwe afspraak met u. Tijdens zijn bezoek plaatst de afnemer op uw locatie de NTU (het glasmodem) die nodig is om ervoor te zorgen dat de aansluiting in beheer kan worden genomen.

Stap 6: Klaar voor gebruik

Na de plaatsing van de NTU is het netwerk gereed en kan deze in gebruik worden genomen. Afhankelijk van de opdracht, levert Xenosite ook een (managed) router. Deze router kunt u aansluiten op de NTU volgens bijgevoegde instructie. De verbinding heeft vanaf nu de status ‘Ready for Service’.

Onze diensten

Wat is glasvezel en wat zijn de voordelen?

Glasvezel is de nieuwste manier om snel en innovatief zaken te doen. Een glasvezelkabel is een dunne, sterke draad van glas, die signalen razendsnel en betrouwbaar over grote afstanden kan versturen. Glasvezel kan hoge internetsnelheden aan tot 1.000 Mb per seconde. Met een glasvezelverbinding bent u niet afhankelijk van de afstand tot een wijkcentrale. De uploadsnelheid is synchroon aan de downloadsnelheid en is dus vele malen hoger dan bij ADSL of kabel. U kunt al uw diensten combineren over één lijn en bent daarmee voor nu en in de toekomst verzekerd van een betrouwbare internetverbinding.

Hoelang duurt het voordat zakelijk glasvezel wordt opgeleverd?

De levering van zakelijk glasvezel duurt doorgaans 8 tot 12 weken.
Dit is afhankelijk van uw locatie, eventuele graafwerkzaamheden en zelfs het weer kan hier een rol in spelen. Binnen 21 werkdagen na het in behandeling nemen van de bestelling ontvangt u van ons een planleverdatum. Dit is de geplande leverdatum waarop uw glasvezelverbinding operationeel zal zijn.

Bestellen

Zakelijk glasvezel, de toekomst!

 • Prijs per maand vanaf € 209,00
 • Eenmalig vanaf € 850,00
Vragen of telefonisch bestellen?
Bel met onze klantenservice:
0511 481670 Bel mij terug