De nieuwe website van Xenosite

Nieuwe website Xenosite

Na een periode van intensief ontwerpen en bouwen staat hij live: de nieuwe website van Xenosite! Een vernieuwde website die de modernste technieken gebruikt. Ook qua inhoud is de website weer helemaal up-to-date en dat biedt u voordelen. Met onze postcode check krijgt u nog steeds direct inzicht in alle diensten die bij u op locatie beschikbaar zijn. Vervolgens kunt u in een paar klikken uw internetverbinding bestellen. Erg handig, maar we hebben meer vernieuwd!

Zo hebben we ook de navigatie op de website een stuk eenvoudiger gemaakt. Samen met de transparante uitleg van onze producten kunnen bezoekers zo nog beter een keuze maken. Ook onze klantenservice is nu veel beter zichtbaar. En terecht. De geroemde vakbekwaamheid van onze klantenservice ervaart u nu ook op onze website. U vindt snel antwoord op de meest prangende vragen. Actuele meldingen worden direct en duidelijk gecommuniceerd. Uiteraard blijft bellen (of terugbellen) altijd mogelijk.

Op de hoogte van onze ontwikkelingen

Ook op Twitter en LinkedIn zijn we nu steeds actiever. We delen er relevante kennis, storingen maar ook actueel nieuws. Liever periodiek een e-mail ontvangen met updates? Onderaan de pagina kunt u zich eenvoudig aanmelden. Zo blijft u altijd op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Een nieuw gezicht

Tot slot… een nieuw gezicht bij Xenosite: Nex. Nex is onze digitale handyman. Heeft u hem al gezien? Hij helpt u op de website. Nex staat symbool voor Xenosite: u helpen om zo de beste internetverbinding voor uw bedrijf te kiezen. Met een vriendelijke lach en bewezen technische kennis en kunde.

U ziet het! Onze vernieuwde website is een volgende stap in onze dienstverlening. Wij wensen u veel online gebruiksgemak toe!